Annonsering - Bostadsutveckling

Från spadtag till inflytt

Vi har hjälpt många bostadsutvecklare och byggherrar att marknadsföra nyproduktionsprojekt. Det har varit allt från stora projekt med hundratals bostadsrätter till mindre projekt med minivillor och parhus. Med tiden har vi samlat på oss erfarenheter som hjälper oss att ta fram effektiva lösningar för alla delar av projektmarknadsföringen. 

Vi hjälper er med marknadsföring genom hela lanseringen. Vi definierar målgrupper, tar fram annonser som matchar ert manér och sätter igång kampanjer för att öka kännedomen om projektet.

Vi vet vikten av att kostnadseffektivt kunna generera relevanta intresseanmälningar till ett projekt. Med kreativa annonser som driver konverteringar ser vi till att löpande fylla på ert lager av intressenter.

Genom att skapa en ’hype’ inför säljstarten ser vi till att ni får en flygande start på försäljningen. 

Efter säljstart hjälper vi till att marknadsföra enskilda projekt. Genom ett nära samarbete med ansvariga mäklare ser vi till att pusha just de objekt som behöver extra stöd.  

Plattformar

Vi skulle själva kalla Meta för vår hemmaplan, med Facebook och Instagram som kanaler. Vi ser dock alltid till att er annonseringsbudget placeras där den är som mest lönsam, och annonserar därför lika gärna på andra plattformar som exempelvis Google, YouTube, LinkedIn och TikTok.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort

Kan ditt ärende inte vänta, eller vill du veta vad Erik gör just nu?

Ring oss gärna på:

070-960 20 40